• head_banner_01
  • head_banner_02
  • Chrome On/Off Switch Rainfall Shower Head

    Chrome Ngalih / Ngalih Kepala Pancuran Hujan

    Bahan Plastik ABS, Rampung Chrome, Ngalih On / Mati, Pancuran Hujan, 360 ° Bisa Diputer.

  • New tech High Pressure Filtered Hand Shower

    Tekanan Tinggi Pancuran Tangan Tekanan Anyar

    Pancuran tangan bahan PC berkualitas tinggi, Aliran spiral Tekanan Dhuwur, Filter gagang lan filter disk, dianjurake manik-manik mineral. Inti katun PP lan inti serat karbon aktif kasedhiya.

  • Fashion Water Saving Hand Shower Head

    Kepala Pancuran Tangan Ngirit Water Mode

    Pancuran tangan ngirit banyu kanthi tekanan dhuwur kanthi apperansi Mode, saringan Disk vitamin C lan filter gagang.

     

  • Luxury Carbon Fiber Shower Head With Filter

    Kepala Pancuran Serat Karbon Mewah Kanthi Filter

    Bahan Awak Resin ABS - Tekstur keramik Gamelan lan mantep, alus kaya jade
    Titanium plate sudhut mlengkung ditrapakeKepala ukuran sing luwih jembar + Krasa nyegerake piring sudhut mlengkung 
    Karbon aktif ACF bakteriostatik | Antibiotik perak anorganik
    Filter aromatik anti-skalaInhibitor skala asam amino Partikel aromatik 
  • Luxury Matte Black Filtered Shower Head

    Kepala Pancuran Nyaring Matte Ireng Mewah

    • Matte Ireng rampung-Pancuran tangan sampeyan bakal katon apik tenan. Matte ireng rampung muter.
    • TEKNOLOGI LASER-TUNNEL- Tekanan dhuwur bisa ngirit banyu 30%.
    • Filtrasi dobel- Filter disk ngemot manik-manik, filter gagang: katun PP, serat Karbon, Vitamin C
    • Produk sing Disesuaikan Kanthi Sakabehe. Bahan (ABS, PC) lan warna bisa disesuaikan
  • New Technology ceramic mineral handheld shower head with filter

    Kepala shower genggam mineral keramik Teknologi Baru kanthi filter

    Pancen shower shower mewah Resin Spa kanthi 2 filter, mangga nikmati wektu spa sampeyan!

    Plat Titanium - Plat paduan Titanium sing ditrapake nyedhiyakake aliran banyu sing luwih akeh tinimbang piring sing rata

    Filter Disk Kalsium sulfit - Elemen filter perawatan kulit antibakteri sulfit kalsium

    Karbon aktif ACF bakteriostatik - Deklarasi serat karbon aktif | Antibiotik perak anorganik

  • High Pressure Shower head- Chrome plated

    Kepala Pancuran Tekanan Tinggi- Dilapisi Chrome

    • Chrome Plated rampung-Pancuran tangan sampeyan bakal katon apik tenan.
    • TEKNOLOGI LASER-TUNNEL- Tekanan dhuwur bisa ngirit banyu 30%.
    • Filtrasi dobel- Filter disk ngemot manik-manik, katun PP, serat Karbon, Vitamin C
    • Produk sing Disesuaikan Kanthi Sakabehe. Bahan (ABS, PC) lan warna bisa disesuaikan
  • Small Multi-Filtered shower head

    Sirah shower Multi-Filter cilik

    • TEKNOLOGI PERFORASI LASER-TUNNEL menehi tekanan banyu sing apik tenan
    • Cilik- 8,3 * 2,5 inci. Sanajan sparrow omah cilik, dadi peralatan lengkap!
    • Filtrasi kaping telu- sawetara saringan kanggo ngasilake banyu seger.
    • Aroma arti- Aroma ngasilake rasa tentrem, santai, seger lan sehat.
    • Manik-manik Mineral- Banyu mineral bisa njamin kulit lan rambut sing bening.