• head_banner_01
  • head_banner_02
  • New Technology Aroma Vitamin C Shower FIlter

    Teknologi Baru Aroma Vitamin C Pancuran Pancuran

     6 Aroma AROMA  - Mbantu sampeyan ngendhokke awak sing kesel lan pikiran stres

    PENINGKATAN Kulit & Rambut - nambah kelembapan, pemulihan, whitening, lan elastisitas kulit

    VITAMIN sing sugih banget C - Bahan vitamin saka gel vitamin bakal mbusak 99,9% klorin residual lan duwe efek antioksidan lan nyuplai vitamin ing kulit.

    Saringan Efektif - Iki ngilangi karat & zat sing mbebayani saka banyu keran kanthi efektif

  • OEM PP Cotton shower head cartridge filter Core

    OEM PP Cotton shower head cartridge filter inti

    Filter Tech shower anyar - Produk Generasi 2, fitrasi Harder, efektif, Permeabilitas Tinggi

    Saringan shower - Kanggo timbalan, Rust, Dust, Nemotodes, ETC.

    Umur Panjang - 3-6 Wulan

    OEM ODM - Kapasitas Produksi Dhuwur, produk khusus.

     

  • OEM Aroma Vitamin C shower filter cartridge

    Cartridge filter shower Aroma Vitamin C OEM

    Produk OEM

    Mbusak Klorin - Kanthi efektif ningkatake rambut lan kahanan kulit

    Aroma Aroma - 6 Arum kasedhiya

    Long service Life- nggunakake banyu 5000L