• head_banner_01
  • head_banner_02

OEM PP Cotton shower head cartridge filter inti

Katrangan singkat:

Filter Tech shower anyar - Produk Generasi 2, fitrasi Harder, efektif, Permeabilitas Tinggi

Saringan shower - Kanggo timbalan, Rust, Dust, Nemotodes, ETC.

Umur Panjang - 3-6 Wulan

OEM ODM - Kapasitas Produksi Dhuwur, produk khusus.

 


  • Pabrikan: Xinpaez
  • Fitur: Filtrasi padusan
  • Jumlah pesanan minimum: 1000
  • Apa bakal nampa kustomisasi: OEM, ODM ditrima
  • Ukuran: 70/106/124/118 MM
  • Detail Produk

    Tag Produk

    PP katun Pancuran padusan Inti
    Kualitas bahan: serat poliester (bahan PP)
    Wektu panggantos: 3 nganti 6 wulan, gumantung karo kualitas banyu, biasane 10000L.
    Fungsi: Nyaring reregetan koloid, lendhut, teyeng, endhog serangga, polutan organik, lsp
    Tingkat Filtrasi: 5 Mikron

    PP filtration Principle

    Prinsip Filtrasi
    Unsur filter katun PP digawe saka resin polipropilena minangka bahan baku kanggo nggawe serat, sing kaiket karo serat kasebut dhewe. Struktur elemen saringan yaiku struktur kanthi serat lapisan njaba sing kandel, serat lapisan njero sing lancip, lapisan njaba sing longgar, lan lapisan njero sing ketat. Nyaring saka njaba menyang njero, luwih cedhak karo lapisan njero elemen filter, ukuran pori sing luwih cilik, akurasi filtrasi luwih dhuwur.
    Filtrasi jero gradien unik iki nggawe efek residu filter telung dimensi, sing bisa dadi struktur multi-lapisan lan jero, kanthi kapasitas nyepeng rereget; Unsur filter PP sing dilebur empuk banget, nalika bedane tekanan inlet lan outlet tekanan 0,4Mpa, laju aliran filtrasi gedhe, lan bedane tekanan mung sithik, Inti filter ora cacat; Iki nggabungake filtrasi permukaan, jero, kasar lan alus; Nduweni karakteristik aliran gedhe, tahan korosi, tekanan dhuwur. Iki digunakake kanggo mblokir partikel gedhe kayata teyeng, pasir lan endhog serangga ing banyu.

    shower Filter replacement

    Pandhuan Ganti
    Ngomong babagan penggantian, Amarga elemen filter katun PP kalebu elemen filter tahap pertama nalika shower, luwih saka 80% kotoran bakal disaring ing tahap iki, lan luwih akeh impure disaring, elemen filter bakal luwih gampang diblokir Mula, uripe elemen katun PP sithik banget. Elemen saringan bisa uga kudu diganti luwih saka rong wulan ing wilayah sing kurang kualitas banyu, lan area paling dawa kanthi kualitas banyu luwih apik ora bakal ngluwihi enem wulan. Dadi, yen sampeyan tuku sirah shower kanthi elemen filter katun PP, supaya ora ana polusi sekunder, disaranake sampeyan ganti inti filter saben 3-6 wulan utawa luwih.

    Filter core hardness contrast

    Cara ngadili kualitas elemen filter katun PP
    1. Mangga dipriksa bobote. Kita bisa ngukur bobot nganggo tangan. Bobot sing luwih abot, luwih dhuwur kepadatan serat saka unsur filter. Kualitas uga luwih apik.

    2. Mangga dipriksa bahan kasebut. Nalika milih filter, sampeyan kudu optimistis babagan bahan elemen filter. Werna inti saringan biasa seragam lan lumahing rata. Permukaan saring ngisor ora seragam ing warna lan teksture kurang.

    3. Kompresibilitas. Umume, kerapatan filter filter sing luwih dhuwur. Performa kompresi luwih apik, kualitas inti filter katun PP luwih apik. Kita bisa ngadili kanthi ngrasakake tangan, tangane saya kuwat, kinerja kompresi luwih apik.

    Umume kita nyedhiyakake papat ukuran, layanan OEM lan ODM sing kasedhiya. Ora ketompo ukuran apa sing sampeyan butuhake,

    kita bisa ngatur. Saiki kita duwe 10 lini produksi sing makarya ing PP Core kanthi output saben wulan 2 yuta.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita