• head_banner_01
  • head_banner_02

Unsur filter pemurni banyu kudu asring diganti. Apa sampeyan bisa terus nggunakake? Sampeyan bakal ngerti sawise maca

Elemen filter pembersih banyu sing dipasang ing omah asring diganti. Apa aku bisa ngumbah lan terus nggunakake? Iki ora apik!

 kanggo keamanan panggunaan banyu umume, Kita yakin manawa akeh rumah tangga wis nginstal pemurni banyu. Banyu keran mili sawise diresiki dening pembersih banyu lan saring supaya kualitas banyu luwih resik. Banyu keran bisa diresiki, kanthi gedhe, kredit kanggo elemen filter. Unsur saring siji mbersihake sumber banyu, lan pungkasane elemen penyaring mblokir kotoran.

photobank (10)

Amarga iku, elemen filter bakal dadi reged sawise nggunakake suwene, lan bakal ilang fungsi kanggo ngresiki banyu. Nganti saiki, elemen filter kudu diganti kanggo terus nggunakake pemurni banyu. Sawise nggunakake alat pembersih banyu, akeh kanca wis nyebutake masalah, yaiku biaya nggunakake pemurni banyu kanggo ngganti elemen filter mengko bakal ngluwihi rega pemurni banyu.

Nyatane, iki kedadeyan. Regane pemurni banyu udakara pirang-pirang ewu lembar. Nanging, alat pembersih banyu duwe sawetara elemen filter, sawetara puluhan elemen filter, lan sawetara atusan elemen filter, lan sawetara elemen filter mbutuhake sawetara wulan. Sampeyan kudu diganti saben nem wulan utawa setaun sepisan. Biaya elemen filter plus biaya ing situs kanggo ngganti elemen filter pancen cukup dhuwur.

Sawetara kanca menehi saran manawa larang banget kanggo ngganti elemen filter, apa sampeyan bisa njupuk lan ngumbah dhewe banjur digunakake? Cuci nganggo banyu banjur lebokake maneh, apa bakal mengaruhi panggunaan kasebut?

Kaping pisanan, struktur elemen filter ora gampang kaya sing kita pikirake. Unsur filter dipérang dadi macem-macem bahan kanggo nyaring macem-macem impurities sing gedhe lan cilik. Kita njupuk elemen filter, lan sing bisa ditindakake yaiku mbilas permukaan filter kanthi banyu. Pancen bisa ngilangi sawetara kotoran, nanging ora ana pengaruhe.

Unsur filter anyar umume katon putih, lan bisa dadi ireng utawa coklat sawise digunakake sajrone wektu. Iki minangka adsorpsi sawetara impurities. Barang-barang kasebut ora bisa dibilas mung kanthi dicuci nganggo banyu. Sanajan lumahing resik, efek nyaring durung mesthi Bisa dijamin manawa kabeh wong tuku alat pembersih banyu supaya sumber banyu luwih resik, lan ngganti elemen saringan najis. Kasunyatane, isih ngrusak sumber banyu kasebut.

Mula, kanggo pertimbangan kesehatan lan keamanan, sampeyan aja nganti telat ngganti elemen filter lan ngresiki elemen filter dhewe. Panganggone unsur filter sing cukup bisa nggawe pemurnian banyu kanggo nyuceni. Gaya pemurni banyu uga ngalami owah-owahan gedhe. Sawetara pembersih banyu duwe panggantos elemen filter sing luwih gampang. Sampeyan bisa tuku elemen filter dhewe kanggo ngganti. Uga ana bahan anyar sing wis suwe digunakake. Yen sampeyan ora pengin ngganti elemen filter kanthi asring, Sampeyan uga bisa ngganti alat pembersih banyu kuno ing omah kanthi sing gampang.


Wektu kiriman: Jul-09-2020