• head_banner_01
  • head_banner_02

Ganti "elemen filter" saka pemurni banyu ing omah sampeyan. Elinga yen bali lan ngombe "banyu resik"!

Saiki kahanan urip masarakat saya saya apik, lan dheweke wiwit ngupayakake kualitas urip. Ora preduli sampeyan mangan, ngombe, utawa digunakake ing urip, sampeyan kudu sehat, lan yen prelu, sampeyan nggunakake sawetara mesin kanggo mbantu, supaya sampeyan bisa yakin yen kabutuhan saben dinane aman lan sehat.

-

Banyu minangka prekara sing penting banget kanggo urip kita, lan saiki saya akeh wong sing wiwit nggatekake keamanan panggunaan banyu. Umume, banyu ing omah kita diangkut tanduran banyu liwat pipa. Banyu kaya iki disinfeksi lan disterilisasi, nanging sawetara gas utawa zat sing disterilake bakal tetep ana ing banyu, lan bakal ana karat ing pipa banyu. Ngeculake, mula bakal mlebu urip kita sajrone pipa lan aliran banyu.

Amarga alasan iki, saiki akeh rumah tangga nginstal pembersih banyu kanggo mbantu sumber daya banyu. Amarga pembersih banyu ngemot unsur filter, bisa nyedhot sebagian besar impurities lan bakteri ing banyu keran, saengga sumber daya banyu sing diresiki dening pemurni banyu bakal luwih aman lan resik kanggo ngombe utawa masak. Nanging, amarga elemen filter digunakake kanggo filtrasi, elemen filter uga kudu diganti. Sepira kerepe kudu diganti?

Saiki, jinis pembersih banyu ing pasar beda, lan panggunaan alami unsur filter uga beda, lan regane saben jinis pengganti filter uga beda banget. Huahua dina iki ngandhani sepira kerepe kanggo ngganti telung jinis elemen filter ing pasar. kesehatan!

1. Filter karbon aktif

Kita kabeh ngerti manawa karbon aktif minangka zat kanthi adsorpsi sing kuat, mula akeh produsen pembersih banyu sing nggunakake bahan utama saringan pemurni banyu. Umumé, nalika karbon aktif digunakake minangka unsur saringan, karbon kudu dipérang dadi karbon sing wis diuripake lan karbon pasca-aktif, saengga kaloro level kasebut bisa digunakake bebarengan kanggo nyedhot ambu ora enak lan klorin ing sumber daya banyu. Nanging, karbon aktif uga bakal jenuh sawise panggunaan jangka panjang, lan biasane kudu diganti saben nem wulan nganti setaun.

2. katun PP

Katun PP minangka jinis barang sing nyaring partikel gedhe ing banyu, kayata jenis endapan lan kotoran logam sing bisa diandelake kanggo mblokir ing njaba lawang. Iki padha karo kasa, dibungkus ing pipa kanggo nyaring lebu, amarga sing disaring cukup gedhe, mula umur layanane bakal luwih cekak tinimbang banyu sing mlebu, udakara 4 wulan sing bakal ditindakake Diganti.

3. membran ultrafiltrasi

Nalika ngrungokake jeneng membran ultrafiltrasi, sampeyan kudu ngerti manawa volume saringan umume umume sithik. Sawise disaring, banyu keran bisa diowahi dadi banyu murni. Amarga kualitas saringan sithik, wektu ganti bakal alami maneh, umume mung saben 2 taun.

Nalika pemurni banyu digunakake, sing paling penting yaiku ngetung elemen filter, mula kita kudu ngganti lan ngresiki wektu, supaya bisa ngombe banyu sing resik saben wektu!


Wektu kiriman: Jul-09-2020