• head_banner_01
  • head_banner_02

Apa alat pembersih banyu migunani? Napa dijenengi katun PP luwih dhisik? Xinpaez njaluk ngerti babagan filter katun pp

Ing umume penyucian banyu rumah tangga, elemen filter tahap pertama yaiku elemen filter katun PP. Unsur filter tahap pertama ora mung mengaruhi kualitas banyu, nanging uga mengaruhi efek filtrasi telung tahap utawa papat tahap sabanjure lan umur elemen filter, mula PP Kualitas elemen filter katun penting banget kanggo pemurni banyu.

photobank (10)-min
photobank (11)-min

1. Apa saring katun PP? Apa kaluwihane?

Unsur filter katun PP: partikel polipropilena sing ora beracun lan ora ana ambu, unsur penyaring pipa sing diikat lan kaiket liwat pemanasan, leleh, puteran, traksi, lan formulasi. Akurasi filtrasi sing paling dhuwur bisa nganti 1 Mikron. Struktur elemen filter disaring saka njaba nganti level batin. Sing luwih cedhak karo lapisan njero elemen filter, ukuran pori luwih cilik lan akurasi filter sing luwih dhuwur. Katun PP duwe karakteristik aliran gedhe, resistansi korosi, tekanan tinggi lan biaya murah. Umume digunakake kanggo mblokir partikel gedhe kayata teyeng, endhepan, lan zat sing digantung ing banyu.

1. Stabilitas kimia katun PP apik banget. Stabilitas kimia katun PP apik banget. Saliyane dikorosi dening asam sulfat konsentrasi lan asam nitrat konsentrat, ora reaksi kimia karo agen kimia liyane. Mula, bisa tahan asam, alkali, pelarut organik lan minyak tanpa kuwatir polusi sekunder dhewe.

2. Ora ana risiko kena kontaminasi bahan baku liyane sajrone ikatan intine filter katun PP. Ikatan intine filter katun PP ora mbutuhake panggunaan bahan liyane. Iku gumantung karo iketan dhewe lan ngubungake siji liyane kanggo mbentuk inti filter kanthi macem-macem ukuran. Ana risiko kena kontaminasi bahan baku liyane.

3. Filter katun PP ora mbutuhake tekanan pasokan listrik. Sajrone proses adhesi dhiri, struktur mikropori labirin telung dimensi dibentuk, sing duwe area permukaan sing gedhe lan porositas sing luwih dhuwur. Iki ngidini saringan katun PP ngemot reregetan sing akeh, lan ing wektu sing padha ngidini banyune nembus kanthi cepet tanpa mbutuhake piranti tambahan meksa tekanan. Iki tegese uga elemen filter katun PP ora mbutuhake dorongan listrik.

4. 80% kotoran yaiku struktur filter multi-lapisan katun PP ing filter katun PP, saben lapisan bisa nyegat lan nyimpen rereged ing banyu. Serat ing lapisan njaba luwih kenthel, serat ing lapisan njero luwih tipis, lapisan njaba luwih longgar, lan lapisan njero luwih kenceng, nggawe struktur gradien multi-lapisan. Kanthi struktur multi-lapisan iki, kapasitas tahan rereged bakal gedhe, lan 80% impurities sing disaring dening pembersih banyu rampung ing filter katun PP.

4 poin ing ndhuwur minangka kaluwihan saringan katun PP ing pembersih banyu. Kajaba iku, kudu dielingake manawa umur saring katun PP biasane 3-6 wulan, lan kudu diganti kanthi rutin kanggo njaga efek pemurnian banyu. Biaya katun PP murah, lan umume digunakake ing baris pisanan kanthi frekuensi panggantos sing cukup dhuwur kanggo nggayuh efek nyuda biaya.

2. Kepiye ngenali kualitas filter katun PP?

Kualitas saring katun PP ditemtokake kanthi ketat seratnya. Serat internal saring katun PP berkualitas tinggi ketat lan seragam, lan prabédan iki ora bisa dideleng nalika tuku. Kepiye kita kudu mbedakake?

Kaping pisanan: delengen bobote. Kita bisa ngukur bobot nganggo tangan. Bobot sing luwih abot, luwih gedhe Kapadhetan serat unsur filter lan kualitase luwih apik.

Kapindho: deloken bahan kasebut. Nalika milih elemen filter, sampeyan kudu optimistis babagan materi elemen filter. Werna kertas saringan biasa seragam lan permukaan kertas alus. Werna kertas saringan elemen saring ngisor ora seragam, lan teksture kurang.

Katelu: deleng kompresibilitas. Umume, luwih gedhe Kapadhetan serat unsur filter, luwih apik kinerja kompresi, lan kualitas elemen filter katun PP luwih apik. Kita bisa ngadili kanthi tutul. Sentuhan sing kuat, kinerja kompresi luwih apik.

Kaping papat: deleng koloid. Unsur filter reguler nduweni kualitas gel sing apik lan elastisitas sing apik, dene karet elemen filter ngisor alus lan alus teksture.

3. Kepiye cara nemtokake filter katun PP kudu diganti? Apa sing kudu digatekake nalika ngganti katun PP?

Filter katun PP anyar putih. Sampeyan bisa mbedakake manawa kualitas banyu reget utawa kurang kanthi derajat awak ireng sawise katun PP digunakake.

Cathetan: Elemen filter kudu disiram sawise dipasang. Wektu pembilasan umume kudu luwih saka 5 menit.

Unsur filter katun PP kalebu elemen filter tahap pertama panyucian banyu. Semono uga impurities sing disaring, elemen filter bakal luwih gampang diblokir. Mula, uripe elemen katun PP sithik banget. Wilayah sing kurang kualitas banyu bisa uga kudu diganti sajrone 3 wulan. Wilayah kanthi kualitas banyu sing luwih apik ora kudu paling dawa 9 wulan.

Kajaba iku, panggantos elemen filter cukup gampang, lan pangguna Aspline kanthi kemampuan tangan sing kuwat bisa ngganti miturut manual pandhuan, sing bisa diinstal tanpa master, lan uga bisa ngirit biaya.


Wektu kiriman: Jun-03-2020