• head_banner_01
  • head_banner_02

Kepala shower genggam mineral keramik Teknologi Baru kanthi filter

Katrangan singkat:

Pancen shower shower mewah Resin Spa kanthi 2 filter, mangga nikmati wektu spa sampeyan!

Plat Titanium - Plat paduan Titanium sing ditrapake nyedhiyakake aliran banyu sing luwih akeh tinimbang piring sing rata

Filter Disk Kalsium sulfit - Elemen filter perawatan kulit antibakteri sulfit kalsium

Karbon aktif ACF bakteriostatik - Deklarasi serat karbon aktif | Antibiotik perak anorganik


  • Filter Lalu Lintas: 5-7L
  • Tekanan kerja: 0,1-0,5MPA
  • Pemurnian Banyu sing Efektif: 12000L
  • Bahan Awak: Resin ABS
  • Bahan Filter: Karbon / Kalsium sulfit sing diaktifake
  • Bobot: 310g
  • Ukuran: 285 * 100 MM
  • Detail Produk

    Tag Produk

    5
    spa shower head
    Lalu Lintas Nyaring
    5-7L / Min
    Tekanan Makarya
    0,1-0,5MPA
    Pemurnian Banyu sing Efektif
    12000L
    Bahan Awak
    Resin ABS
    Bahan Filter 
    Karbon Aktif, Kalsium sulfit
    Bobot 
    310g
    Ukuran
    285 * 100 MM
    filter elements hand shower

    Teknologi sing dianyari- Titanium sudhut mlengkung

    piring sing ditrapake Piring sudhut mlengkung menehi aliran banyu sing luwih jembar tinimbang piring sing rata. Kepala ukuran sing luwih jembar -Piring mlengkung menehi sampeyan rasa seger lan stream banyu sing akeh.

    29193ee0-52fa-4560-a2e0-dd400ee55349
    ACF

    ① Kain tenunan saka Jepang

    Kain sing ora dirajut kandhel, pori-pori penyaring sing apik banget, Langsung nyaring rereged endhepan sing gedhe

    Filter ②ACF (serat karbon aktif)

    Kombinasi filtrasi presisi adsorpsi lan pengikat tanduran kelas panganan njamin adsorpsi

    efisiensi ACF, nyaring klorin kanthi efektif ing banyu lan nambah aroma banyu.

    Karbon aktif ACF bakteriostatik

    Deklarasi serat karbon aktif | Antibiotik perak anorganik
    Serat karbon aktif, filtrasi presisi jinis adsorpsi, area permukaan 2500m2 / g, padha karo 5 kali efek pemurnian karbon aktif, kanthi cepet lan efektif nyaring bahan-bahan sing mbebayani kayata klorin residual lan bahan organik ing banyu keran, bisa nambah pelembab kulit. efek lan ngatasi macem-macem masalah kulit. Sanalika, serat karbon sing diuripake uga ditambah karo bahan antibakteri adhedhasar perak sing ora organik, sing kanthi efektif nyegah bakteri mbebayani umum kayata E. coli lan Staphylococcus aureus. Iki uga nyandhet tuwuhing bakteri nalika ngilangi klorin, njamin kemurnian lan kesehatan efluen, lan ngrampungake rasa nyeri yen banyu sisa bisa nambah bakteri sawise dekorinasi.
    shower head elements

    Filter Disk Kalsium sulfit

    Unsur filter kalsium sulfit, elemen filter perawatan kulit antibakteri sulfit kalsium diekstraksi saka watu vulkanik alami. Iki digawe saka bahan baku alami kayata kalsium sulfit liwat rasio karakteristik khusus lan proses cepet. Iki minangka perawatan banyu kanthi teknologi dhuwur kanthi teknologi biologis lan fisik Produk kasebut nduweni karakteristik lelembut kualitas banyu, nyetel nilai pH banyu, antibakteri, anti-jamur, lan tahan suhu dhuwur, lan bisa ningkatake sirkulasi getih.
    Spa shower head

    Efek pemurnian

    * Copot pestisida, bahan kimia lan polutan organik lan anorganik liyane;
    * Copot ambu, mambu lan kerusuhan ing banyu;
    * Copot logam abot kayata teyeng;
    * Tambah ion oksigen Negatif ing jedhing;
    * Gawe banyu dadi alus, mulus lan bening;
    * Kurangi 99% sisa klorin ing banyu;
    * Lembut kualitas banyu
    Utilitas sawise digunakake
    * Nyuda kulit inflamasi
    * Nyuda kukul ing awak
    * Kulit sing alus, copot gatel lan garing;
    * Nyegah pucuk lan rambut rontog


    Pandhuan Instalasi

    66

    Pangeling Adol

    Tanggal kadaluwarsa filter :Filter ACF: 6-8 wulan panggunaan

    Filter hambatan skala asam amino: ing 3-4 wulan. (Kualitas banyu sing beda bakal nambah utawa mudhun ing macem-macem wilayah)

    Yen padusan ora ngasilake banyu utawa banyune dadi sithik.
    Mangga ganti filter ing wektu.

    Kemasan Produk

    photobank (1)
    55

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita