• head_banner_01
  • head_banner_02

Teknologi Baru Aroma Vitamin C Pancuran Pancuran

Katrangan singkat:

 6 Aroma AROMA  - Mbantu sampeyan ngendhokke awak sing kesel lan pikiran stres

PENINGKATAN Kulit & Rambut - nambah kelembapan, pemulihan, whitening, lan elastisitas kulit

VITAMIN sing sugih banget C - Bahan vitamin saka gel vitamin bakal mbusak 99,9% klorin residual lan duwe efek antioksidan lan nyuplai vitamin ing kulit.

Saringan Efektif - Iki ngilangi karat & zat sing mbebayani saka banyu keran kanthi efektif


  • Pabrikan: Xinpaez
  • Ukuran: 133 * 46 MM
  • Bobot: 144g
  • MOQ: 50 Piece
  • Bahan Shell: Polikarbonat (PC)
  • Fitur: Vitamin Aroma C
  • Detail Produk

    Tag Produk

    5

    Cangkang "Logam Transparan"
    Ngomong babagan Bahan Filter Filter, Mbandhingake PC karo ABS, PC minangka plastik tahan pengaruh paling apik. PC kalebu plastik rekayasa kanthi rega larang, nanging PC duweni sifat isolasi listrik lan sifat mekanik, utamane resistensi pengaruh, ketahanan sing dhuwur, kisaran suhu operasi sing jembar (-100 ~ 130 ℃) lan transparansi dhuwur (dikenal kanthi jeneng "Logam transparan"), ora beracun, gampang diproses lan dibentuk. Iki ora mung bisa ngganti sawetara logam, nanging uga kaca, kayu, lsp. PC ora tahan hidrolisis, resistensi panas PC udakara 130, resistensi panas ABS 80 derajat, kinerja PC sakabehe luwih apik.

    Putih kulit!
    Vitamin C digunakake ing filter shower, amarga bisa tahan sinar ultraviolet nganti sawetara omben, nambah kondhisi bintik-bintik peteng lan bintik-bintik, saengga efek pemutihan. Produk perawatan kulit sing sugih karo vitamin C bisa mbantu kulit nolak sinar ultraviolet nalika musim panas, ningkatake metabolisme kulit, lan nyegah bintik-bintik peteng lan bintik-bintik pigmen. Ing mangsa adhem, bisa ningkatake ora sehat sirkulasi getih ing kulit, dadi sampeyan uga bisa putih lan mengkilat nalika musim salju.

    Pelembab
    Sawise adus nganggo saringan iki, raimu rasane lunyu lan kulit krasa tembus. Kandhungan kelembapan ing kulit bakal saya tambah sawise dienggo.

    aroma replaceable filter

    Filter sing Bisa Diganti
    1. Ngemot macem-macem vitamin C, 45000mg, yaiku 800 kali lemon '. Sawise banyu mlebu, bakal menehi mehamin C. Cetha Mbusak klorin.
    2. Efek pelembab menehi kulit sing alus, lembut lan lembab.
    3. Nyuda stres lan lemes.

    Removing Chlorine

    Mbusak klorine perlu
    Klorin residual ing banyu keran gampang dipancarake saka udhara nalika adus lan tetep ana ing jedhing sing ora duwe hawa Mandi sepuluh menit kaya ngombe banyu 1L. Kasunyatane yaiku jumlah klorin sing diserep saka udhara sajrone adus luwih saka ngombe.

    H6fba56edf1ef4065ac4bac55458c14baG

    Kepiye Cara Vitamin C?
    Iki minangka metode Neutralisasi. Vitamin C minangka bahan kimia sing bisa reducibility dadi bisa dietralisir karo klorin. Vitamin C bisa nyuda Cl2 dadi Cl-, sing dioksidasi dadi vitamin C kanthi oksidasi dhewe. Reaksi iki kudu ditindakake ing banyu, lan efek kasebut ora apik ing kahanan padhet.

    H1293f7bc0f03486291b6725aa9dc45382

    Filter sing Bisa Diganti
    Inti filter ing njero cangkang bisa diganti. Yen inti filter wis entek, kita mung kudu ngganti inti filter. Kepiye wae, kita bisa ngirit akeh dhuwit lan energi. Sepira kerepe kudu ngganti? Ya, gumantung. Umume, siji elemen filter bisa nyuceni banyu 6000L, sing bisa digunakake kanggo kulawarga lima kanggo adus udakara sewulan.

    OEM Kasedhiya
    Model iki minangka sajian utama sing diproduksi ing pabrik. Kita entuk label nanging ora dipasang. Amarga kita nyedhiyakake OEM ing siji iki, kalebu macem-macem kustomisasi. Kita nuduhake prototipe, lan ruang liyane isih ana ing pikirane, Logo, elemen filter lan cangkang, kabeh bisa dikustomisasi. Yen sampeyan ora ngerti, kita duwe tim desain dhewe kanggo menehi saran, mesthine uga duwe stok, mangga pesen yen sampeyan pengin. Saiki kita entuk sertifikat MSDS lan SGS ing model iki ing ngisor iki. Matur suwun kanggo sabar, amarga wis tekan kene. ^^

    Pabrikan
    Xinpaez
    Model Nomer
    GVP
    Ukurane
    133 * 46 mm
    Materi
    PC
    Arum
    Rose, Lavender, Lemon, Mint,
    Stroberi, melati
    Bobot
    144g
    Fungsi
    Mbusak Klorin
    Fitur
    Anti-tuwa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita