• head_banner_01
  • head_banner_02

Kepala Pancuran Nyaring Matte Ireng Mewah

Katrangan singkat:

  • Matte Ireng rampung-Pancuran tangan sampeyan bakal katon apik tenan. Matte ireng rampung muter.
  • TEKNOLOGI LASER-TUNNEL- Tekanan dhuwur bisa ngirit banyu 30%.
  • Filtrasi dobel- Filter disk ngemot manik-manik, filter gagang: katun PP, serat Karbon, Vitamin C
  • Produk sing Disesuaikan Kanthi Sakabehe. Bahan (ABS, PC) lan warna bisa disesuaikan

Detail Produk

Tag Produk

Pabrikan

Xinpaez

Bahan gagang

ABS

Fuctions

Ngirit banyu, disaring

Nomer Model

HA114

Ukuran

10 / 3,4 inci

MOQ

1

Wangun 

bunder

Werna

selaras

Matte Ireng   Pancuran tangan sampeyan bakal katon apik tenan. Matte ireng rampung muter. Rampung matte ireng sing sampurna bisa ditindakake. Iki digawe supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngresiki lan nglindhungi finish mateng tangan ireng kanthi matte tanpa ngowahi tampilan. Kabeh produk perawatan cat matte Xinpaez dirumus khusus tanpa silikon, lilin lan pengisi, tegese ora bakal nambah gloss lan ngganggu tampilan matte. Wong seneng ujar goresan matte luwih gampang tinimbang nggilap, nanging ora bener! Matte Paint ora gampang banget, nanging sampeyan paling ora bakal nemoni masalah tandha-tandha shower.

TEKNOLOGI LASER-TUNNEL  menehi tekanan banyu sing luar biasa sing bisa ngalahake kaos kaki (yen sampeyan mung nyandhang ing shower), nanging aliran alus-alus lan nyenengake! | Jet-Jet Berlubang Laser mbentuk terowongan daya swirling sing njeblugake tetesan udara lan banyu campuran mikroskopis kanthi tenaga lan aliran sing luar biasa kanthi ngirit banyu 30%.

Saringan AIR BANGUNAN  ngirim majeng tataran multi filtrasi banyu kanggo kulit & rambut sing luwih enom katon luwih sehat.

Saringan Disk  ngresiki banyu udan kanthi ngalangi endhepan lan kotoran.

Saringan TANGAN KARTU  Nggabungke KDF, Kalsium Sulfite lan Karbon Aktif sing kuat kanggo ngilangi timbal, klorin, pestisida lan logam abot, nyegah karat, jeruk nipis lan ambu, banyu alus lan nambah keseimbangan PH.

AROMA VITAMIN C  saringan banyu bisa dilebokake minangka filter gagang, sing ngemot konsentrat vitamin C kanggo ningkatake rambut lan kulit sing luwih sehat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita