• head_banner_01
  • head_banner_02

Babagan Kita

XuZhou Xinpaez

9c61c224d75cfb9a537b9fc6c80b0d6

Xinpaez: Spesialis perawatan banyu wiwit 2010 China Xinpaez peralatan pemurnian banyu Co, Ltd minangka pabrikan sing misuwur ing riset, pangembangan, produksi lan penjualan kepala shower, selang shower, saringan banyu, bagian saringan banyu, lan aksesoris pawon. Iki diadegake ing taun 2010 kanthi modal terdaftar 6 yuta yuan (RMB). Ing pandhuan Direktur sing terkenal, 'Mr. WenLian Qiao ', kita wis sukses ing domain iki. Kepemimpinan karismatik, ilmu rinci lan motivasi terus-terusan ndadekake kita bisa dadi organisasi domain sing bisa dipercaya.

TIM KAMI

Saiki kita wis mbukak 10 lini produksi. Kita diberdayakake dening tim profesional sing rajin.
Perusahaan kami duwe tim QC (Kontrol Kualitas) independen, dheweke bakal nganakake inspeksi sampling rutin lan ora teratur kanggo njamin kualitas lini produksi, ngilangi kuwatir para pelanggan. Para ahli nggunakake teknologi ngirit banyu lan banyu paling anyar kanggo banyu sing paling apik. Dheweke kerja bareng karo siji liyane kanggo sukses ing target organisasi.

04d4dc5948e023f0cd6c2b505000f0a
/about/

Jaringan penjualan lan layanan nyebar ing saindenging negara, negara-negara ekspor utama yaiku Jerman, Korea Selatan, Italia, India, Rusia, Australia, Indonesia, lsp. Perusahaan kerjasama utama yaiku: RongShiDa, ZhiGao, Angel, Midea, lsp. nilai inti perusahaan yaiku "Fokusake kualitas tinimbang jumlah, ngasilake kanthi ati". Muga-muga bisa nyedhiyakake layanan sing marem liwat kerja keras. Sampeyan bisa nelpon perusahaan sawayah-wayah Yen sampeyan nemoni masalah sajrone nggunakake produk. Kita bakal ngatasi kabeh masalah sawise-sales supaya sampeyan bakal wareg. Supaya sampeyan tuku kanthi gampang, Xuzhou Xinpaez janji kaya ing ngisor iki: kualitas sing luwih dhuwur, rega murah, pangiriman sing luwih cepet, layanan purna jual paling apik.

biaoti-1
3cb8620ef4984be2c8fd55e93bf975b-min
7749eb74cdc9ed8dd078adce0f72681
159e21845d35c48b1a2d288e7dab64e

Ing Xinpaez, kita wis dadi pathokan pangobatan banyu ing China. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis entuk akeh pengalaman ing domain iki. Kita gumantung karo tim spesialis sing disertifikasi. Ora preduli apa sing sampeyan butuhake, kita bakal bisa nuduhake solusi paling apik kanggo njupuk banyu murni. 
Kita mung nawakake produk bermutu. Tujuane yaiku kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan. Kita duwe peralatan canggih, teknologi profesional, formula ilmiah lan manajemen kualitas produksi sing ketat. Kita bakal ngerti kabutuhan ing wektu, lan nggawe kabeh jinis produk miturut kabutuhan.

Sertifikat

 

Para ahli sing ditunjuk dening kita duwe pengetahuan lan pengalaman rinci babagan makarya ing organisasi pangolahan banyu. Amarga sukses para profesional, kita bisa mandheg sadurunge para pesaing. Kajaba iku, Kita minangka Supplier PLUS Emas sing disertifikasi dening SGS. Filter banyu lan kartrid kabeh entuk sertifikat ROHS, REACH lan liyane.

90487e6e2da7aa90fc2b8dc528e847b
b029362ebab439eda8946b01278bd09
a12734e917396bf82615c621cbf2c2f
83b1ec708c72343d1623dc13f4be107
82f6bbb4c26842b37294e9effac7a02
0e3cbef2307d09fc4017d29a7657161
0a59c085d7e3f77ccc9cf7df845c4b0