PRODUK

Babagan Kita

  • We Are Here

    Xinpaez: Spesialis perawatan banyu wiwit taun 2010 China Xinpaez peralatan pemurnian banyu Co., Ltd. minangka pabrikan terkenal sing spesialisasine ing riset, pangembangan, produksi, lan penjualan kepala shower, selang shower, saringan banyu, saringan banyu, lan aksesoris pawon. Iki diadegake ing taun 2010 kanthi modal terdaftar 6 yuta yuan (RMB). Ing pandhuan Direktur sing terkenal, 'Mr. WenLian Qiao ', kita wis sukses ing domain iki.

  • abou_img
  • abou_img_1
  • abou_img_2
  • abou_img_3
  • abou_img_4
  • abou_img_5

PAWARTA